Mainos

Härkönen Ylen radiotoiminnan johtoon

Yleisradion uusi radiotoiminnan johtaja on Seppo Härkönen.

Finpron toimitusjohtaja Härkönen nimitettiin Yleisradion johtajaksi seuraavalle viisivuotiskaudelle. Hänen ensisijaisena vastuualueenaan suomenkielinen radiotoiminta.

Seppo Härkönen on aiemmin toiminut johtajana Nokia-Yhtymässä vuosina 1994-97 ja Suomen Ulkomaankauppaliitossa (nyk. Finpro) vuosina 1993-94 . Pääministerin eri tyisavustajana hän toimi vuosina 1991-93 ja ulkoasianministeriön lehdistöneuvoks ena Washingtonissa vuosina 1985-90.

Härkönen on työskennellyt myös Yleisradiossa television uutistoimituksen ulkomaantoimittajana, TV 2:n toimitussihteerinä ja TV 1:n uutistoimituksen ulkomaantoi mituksen esimiehenä vuosina 1973-85. Härkönen on koulutukseltaan valtiotieteen maisteri.

Härkösen työsuhde alkaa jo 15.3. Kesäkuun alusta lähtien hän toimii myös toimitusjohtajan varamiehenä ja

YLE:n linkkitorni

yhtiön hallituksen jäsenenä. Muut vastuut määräytyvät strategiaprosessin yhteydessä tehtävillä päätöksillä kevään aikana. Yleisradion hallintoneuvosto teki nimityksen kokouksessaan tänään. Nykyinen radiotoimialan johtaja ja yhtiön varatoimitusjohtaja Tapio Siikala siirtyy eläkkeelle toukokuussa 2001.

Härkösellä on myös lukuisia luottamustoimia. Hän on toiminut mm. Finnairin hallituksen varapuheenjohtajana, Talentum Oyj:n hallituksen puheenjohtajana ja Kansainvälisen kaupan koulutuskeskuksen FINTRAn johtokunnan jäsenenä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.