Mainos

Harkimo illan talk showstaan: Kohta varmaan alkaa jännittää

Hjallis Harkimon uusi kymmenosainen talk show alkaa tänään MTV3-kanavalla. Harkimon ensimmäisenä vieraana on perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini.

MTV3:n Huomenta Suomessa Hjallis pohtii päätymistään talk shown vetäjäksi.

- Mietin tänä aamuna sitä, kun jouduin heräämään aikaisin, että mihin olen oikein ryhtynyt. Ensin tein Diiliä televisiossa ja nyt talk showta. Onkohan tää mun elämä mennyt nyt ihan pieleen, Hjallis nauraa.

Hjallis kuvaa omaa talk showtaan keskusteluohjelmaksi, josta pitäisi muodostua jonkinlainen show, jonka ääressä ihmisten olisi helppo viihtyä. Poliittisesti hän ei yritä vaikuttaa.

- Mullahan ei ole mitään sellaista intohimoa, että mä yrittäisin jotenkin poliittisesti vaikuttaa. Yritän tuoda haastattelemistani ihmisistä esiin jotakin sellaista, mitä heistä ei ole aikaisemmin irronnut. Sitten ohjelman pitää olla hauska joissakin kohdin, mutta myös asiallinen. Ehkä mä onnistun siinä, ehkä en, mutta jonkinlainen sekametelisoppa siitä joka tapauksessa syntyy, Harkimo kuvaa.

Hjallis toivoo, että keskustelu alkaa viedä ohjelmaa, eikä niin että haastattelijan täytyy miettiä seuraavia kysymyksiä. Keskusteluohjelmassa tullaan näkemaan ennen kevään vaaleja ainakin sanavalmiita poliitikkoja.

Hjallis myöntää, että illan ohjelman lähestyessä jännityskin todennäköisesti nousee pintaan.

- Kohta varmaan alkaa jännittää, kun me kohta aletaan tehdä sitä. Mä nukuin tosi hyvin viime yönä, eikä mua tällä hetkellä vielä se kauheesti jännitä.

(MTV3)

Hjalliksen kanssa MTV3-kanavalla tänään klo 22.35.

Katso Hjallis Harkimon haastattelu: (Huomenta Suomi 27.01.2011)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.