Mainos

Harkimo IL:n blogissa: Harkitsen ehdokkuutta eduskuntavaaleissa

Liikemies Harry "Hjallis" Harkimo harkitsee vakavasti asettumista ehdolle kevään eduskuntavaaleissa. Hän kirjoittaa asiasta Iltalehden kolumnissaan.

– Olen ensimmäisen kerran miettinyt, pitäisikö vielä harkita ehdokkaaksi lähtemistä. Puolilla valoilla kisaan ei voi lähteä. Siksi päätös ei ole niin helppo, Harkimo kirjoittaa.

Harkimo kertoo olleensa kerran ehdokkaana poliittisessa vaalissa. Hänet valittiin presidentin valitsijamiesvaaleissa Harri Holkerin valitsijamieheksi 1980-luvulla.

– Pesti oli lyhyt: päivä eduskunnassa, hyvät bileet linnassa ja jatkot sen jälkeen, Harkimo muistelee.

Harkimo kertoi myöhemmin päivällä Twitterissä saaneensa melkoisesti palautetta kolumnistaan.

Harkimo kummastelee kolumnissaan, miksi liikenainen Anne Berner asettui ehdokkaaksi keskustan listoille, sillä hän oli kuullut Bernerin asettuvan ehdolle kokoomuksen listoilta.

– Keskusta eli maalaisliitto ei minulle kyllä kävisi puolueeksi, vaikka mielestäni Juha Sipilä on loistava ja rehellinen tyyppi, Harkimo jatkaa.

Hän kertoo kolumnissaan, että aiemmissa vaaleissa parhaimmillaan neljä puoluetta on kosiskellut häntä yhtä aikaa riveihinsä.

Harkimon entinen vaimo Leena Harkimo on kokoomuksen kansanedustaja. Myös heidän poikansa Joel Harkimo on keväällä ehdolla eduskuntaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.