Mainos

Hapanimeläkastike

Niko on jo useampaan kertaan toivonut hapanimeläkastikkeen ohjetta. Tässä se nyt tulee. Hapanimeläkastike on tyypillinen itämaisessa keittiössä. Kastike sopii mainiosti lihan ja kalan kanssa sellaiseenaa. Makean maun kastikkeeseen tuo sokeri, hunaja tai makeat hedelmäsoseet. Happaman maun antajana voi olla etikka tai sitruuna.

Hapanimeläkastike

1,5 dl valkoviinietikkaa
1 dl fariinisokeria
1 dl tomaattiketsuppia
worcestershirenkastiketta
suolaa ja mustapippuria

Kiehauta etikka ja sokeri, lisää loput raaka-aineet ja hauduta hetki. Tarkista maku. Voit suurustaa kastikkeen halutessasi tärkkelysjauhoilla.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.