Hans Välimäki: Suuntaaminen ulkomaille ei poissuljettua

Ravintola-alan yrittäjä Hans Välimäki ei tällä hetkellä aio laajentaa ravintolabisnestä ulkomaille.

Menestynyt ravintoloitsijalla Hans Välimäellä tuntuu olevan Midaksen kosketus. MTV3-kanavalla syksyllä Hansin matkassa -sarjaa tähdittävä mies tuntuu kääntävän jokaisen perustamansa ravintolan todelliseksi menestystarinaksi. Erityistä menestystä on saavuttanut Chez Dominique -ravintola, jonka omistajana ja keittiömestarina vuodesta 1998 Välimäki on toiminut. Se saavutti ensimmäisen Michelin-tähtensä vuonna 2001. Lisää menestystä ropisi vuonna 2003, jolloin ravintola saavutti huikeat kaksi tähteä.

Luvassa on jännittäviä hetkiä, kun uudet Michelin-tähdet julkaistaan kuluvan viikon keskiviikkona, ja Unibet-vedonlyöntitoimisto povaakin Chez Dominiquelle kolmatta tähteä. Välimäki ei kuitenkaan anna Unibetin povaukselle erityistä painoarvoa. Vaikka arvostettu ravintola-alan yrittäjä on menestynyt huikeasti, ei suuntaaminen ulkomaille ole ajankohtaista. Hänen seuraava ravintolansa avautuu 30. huhtikuuta Linnanmäelle.

– No ei tällä hetkellä, mutta ei poissuljettu. Jonkunlainen yhteistyökumppani siihen tarvittaisiin. Katsotaan, miten jatko menee. Suomi on tarpeeksi vaikea, Hans Välimäki kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Hansin matkassa syksyllä 2012 MTV3-kanavalla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat