Hans Välimäki paljastaa karmean totuuden festariruoista

Top Chef Suomi -päätuomari Hans Välimäki ei voinut syödä mitään festareilla, ennen kuin perusti sinne oman ravintolan.

Huippukokki Hans Välimäki on tottunut festarikävijä jo vuosikymmenien takaa. Viimeisten kolmen vuoden ajan hän on itse valmistanut ruokaa nälkäiselle festarikansalle Turun Ruisrockissa. Festareille töihin Hansin toi haaste, jonka Ruisrockin entinen promoottori, nykyinen Vantaan Festivaalit -yhtiön toimitusjohtaja Juhani Merimaa esitti Hansille.

– Mä sanoin Merimaalle, että täällä on ihan p**kaa ruokaa. Täällä on muuten ihan kivaa, mutta täällä ei pysty syömään. Merimaa sanoi mulle, että pistä sitten oma kiska pystyyn ja tule näyttäämään, miten se tehdään. Me sitten tehtiin niin, ja sen takia ollaan täällä enemmän töissä kuin viihtymässä, Hans kertoi Ruisrockin festarihumussa viime viikonloppuna.

Miksi monille festarivieraille mainiosti maistuva kojuruoka on huippukokin mielestä niin huonoa? Lue lisää: Hans Välimäki paljastaa karmean totuuden festariruoista

TOP CHEF SUOMI 1. kauden uusinnat Subilla keskiviikkoisin kello 22.00. Katso jaksot ja muistele kilpailijoita osoitteessa: sub.fi/topchef

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat