Hannele Laurin laihdutus kääntyi päälaelleen: Tahdon kiloja takaisin

Kymmenen kiloa painostaan pudottaneen näyttelijä Hannele Laurin laihduttaminen on nyt ohi.

Näyttelijä Hannele Lauri on syksyn aikana kääntänyt katseita upealla olemuksellaan. Hannele Lauri onnistui yksinkertaisilla metodeilla pudottamaan painostaan kymmenen kiloa.

– Itsekseni lähdin laihduttamaan kun pursusin housuista yli. En pitänyt sitä pakollisena, joten nopeasti tuli vähennettyä syömistä. 3-4 tunnin välein pitäisi muistaa kuitenkin syödä, mutta kaloreita en laske, Lauri kertoo.

Usein nälkä kasvaa syödessä, eli laihduttaneet ihmiset pyrkivät nostamaan tavoitteitaan ja laihtumaan lisää. Toisin on Hannelen kohdalla, Lauri ei todellakaan aio enää pudottaa kiloja.

– Saa nähdä pysyykö tämä tilanne, mutta tarkoitus ei todellakaan ole laihtua lisää. Mullahan meinaa jo nyt housut tippua! En missään tapauksessa halua enää laihtua, nyt pitää ehkä saada pari kiloa lisää, Hannele nauraa.

Hannele myhäileekin, että tavoiteltu muutaman kilon kerryttäminen tulee joulun aikana luultavasti onnistumaan. Onko nainen nyt kuitenkin tyytyväinen itseensä ja ulkonäköönsä?

– Voiko ikinä olla tyytyväinen itseensä? Ei varmaan voi. Mutta sanotaan että ulkonaiseen habitukseen olen tyytyväisempi kuin jonkin aikaa sitten, Hannele muotoilee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat