Hannele Lauria piinaa flunssa: Yskin keuhkoni pihalle

Sitkeä flunssa on vaivannut jo pitkään näyttelijä Hannele Lauria.

MTV3.fin Viihdeuutiset tapasi Hannele Laurin Varasto-elokuvan pressitilaisuudessa. Lauri nähdään vuoden lopulla ensi-iltansa saavassa kotimaisessa duunarikomediassa. Pressitilaisuudessa Hannelea vaivasi flunssa, jonka avuksi nainen oli ehtinyt hankkia jo antibioottikuurin.

– Touhusin kotona koirien kanssa, olin paljon ulkona ja sitten se vaan huononi ja huononi. Tosin tolpilla tässä sentään ollaan eikä kuumettakaan ole, joten ei hätää. Ei se päivisin niin vaivannnut, mutta yöllä, kun meni pitkälleen, niin sitten alkoi yskä. Eihän tässä saa nukuttuakaan, ajattelin. Puolitoista viikkoa on tullut yskittyä, se ei oo kauheen kivaa. Oon yskinyt suunnilleen keuhkoni pihalle, rempseä nainen kertoo.

Havaittuaan flunssan edenneen keuhkoihin asti, oli Lauri marssinut lääkärille ja saanut antibioottikuurin. Näyttelijätär epäilee myös erään tietyn paheen edesauttaneen ikävää tilannetta.

– Tässä ikuisena tupakoitsijana kyllä taas teen uudenvuodenlupauksen aiheesta. Enpä kyllä yhtään ihmettele, että menee näin keuhkoihin, tässä kaikille esimerkki tupakoinnin vaaroista.

Hannele kuitenkin vakuuttaa, ettei hän ruvennut liikaa murehtimaan, vaikka keuhkoihin sattui.

– Mä oon päättänyt, että oon elämässäni huolestunut jo niin monta kertaa, että enää en huolestu. Huomisesta päivästähän ei kuitenkaan koskaan tiedä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat