Hanna Pakarisen levyjulkkarit venyivät ja seuraavana aamuna piti olla suorassa lähetyksessä – laulaja muistelee haastattelua, josta tuli myös levy-yhtiöltä sanomista

Hanna Pakarinen muistaa ikuisesti ensimmäisen Huomenta Suomen haastattelunsa – levy-yhtiöltä tuli sanomista: ”En hirveästi uskaltanut vastata toimittajalle mitään” 1:14
Hanna Pakarinen innostui muistelemaan vanhaa haastatteluaan, joka ei mennyt ihan putkeen.

Hanna Pakarinen oli tänään Uutisaamussa vieraana ja hän innostui muistelemaan aikaisempia vierailuja.

Laulaja Hanna Pakarinen julkaisi tänään uuden kappaleen, joka kantaa nimeä Vuoretkin murtuu. Uutisaamussa vieraillut Pakarinen kertoi, että laulun kanssa on ollut pitkä tie ja se syntyi synkkänä yönä viime keväänä.

– Olen tosi onnellinen tästä hetkestä, että se on vihdoin kuultavana muillekin.

Pakarinen voitti 18 vuotta sitten Suomen ensimmäisen Idols-laulukilpailun, joka nähtiin silloin MTV3-kanavalla.

– Mielestäni on ihanaa, että minulla on artistina syntymäpäivä, harvoilla on. Voin aina ajatella, että 9. tammikuuta minusta tuli artisti kansanluvalla. Joka vuosi 9. tammikuuta haluan muistaa sitä ja nyt kun päivä koitti, tuli havahtuminen ja todellakin 18 vuotta.

– On se aika hurjaa, tajuta, että joku on silloin syntynyt ja on nyt aikuinen.

Pakarinen muisteli Uutisaamu-lähetyksessä, kun hän oli ensimmäistä kertaa vieraana MTV3-kanavan aamulähetyksessä, joka oli aikoinaan nimeltään Huomenta Suomi.

– Siitä on 18 vuotta ja olin silloin 23-vuotias eli tämän voi kertoa... Jostain järkyttävän huonosta syystä päätettiin järjestää tiistaina 8.9. levynjulkaisukeikka, elämäni ensimmäinen artistina. Tietenkin se on aika hienoa ja se päivä menee vähän pitkäksi… Sanotaanko, että menee ihan pikkutunneille, Pakarinen aloittaa naureskellen tarinansa.

Seuraavana aamuna Pakarisen piti saapua Maikkarille hyvin varhain haastatteluun ja sen lisäksi oli sovittu, että hän laulaa lähetyksessä.

– Olin nukkunut pari tuntia.. Se oli aika kauheeta. Muistan, että olin ihan kauhuissani. En hirveästi uskaltanut vastata toimittajalle mitään, koska meitä oltiin peloteltu aikaisemmin.

– Sitten kun aloin vihdoin puhumaan levystä, en uskaltanut sanoa mitään ja se jälkeen levy-yhtiöstä sanotaan, että ”kyllä sinä Hanna voit kertoa jotain siellä”, Pakarinen naureskelee ja paljastaa, ettei ole katsonut itse kyseistä haastattelua.

Millaisia vinkkejä Pakarisella on Suomen seuraavalle euroviisuedustajalle? Katso video:

Radiotyössä viihtynyt Hanna Pakarinen palasi levytysstudioon 5:51

Uutisaamu nähdään MTV3-kanavalla joka arkiaamu kello 6.25-9.30 välisenä aikana. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja MTV Uutiset Livessä


Lue myös:

    Uusimmat