Hanna Pakarinen: Ei enää viisuihin

Hanna Pakarinen oli HimosFestivalissa leppoisalla tuulella. Kevään Euroviisuhulina on nyt taakse jäänyttä elämää ja kesä kuluu keikkaillessa ja lomaillessa. Hanna tunnustaa, että ei juurikaan ole ehtinyt vielä pureskella kaikkia tapahtumia, joita viisuihin liittyi.

- Olen sen verran kovapäinen ja ehkä suojelenkin itseäni sillä, etten juuri ajattele asioita etukäteen, vaan menen tilanteeseen. Varmasti sen vuoksi myös Euroviisuja tulee ajateltua enemmän myöhemmin ja tajuttua, mitä tulikaan tehtyä, Hanna hymyilee.

Hanna tekee syksyllä loikan valkokankalle laulamalla tunnuskappaleen tulevaan Musta jää -elokuvaan. Kappaleen harjoitukset on jo aloitettu bändin kanssa.

- Siitä tulee hieno juttu! Menemme studioon heinäkuun alussa, Pakarinen paljastaa.

Hanna on päättänyt, että kesä 2007 tulee olemaan hänen koko elämänsä paras tähän mennessä. Vaikka hän laskeekin keikkailun myös tietyksi lomailuksi, muu vapaa-aika kuluu pääsääntöisesti luonnon helmassa mökillä.

- En ole ollut kotona Helsingissä juurikaan. Kesä on ollut tosi mahtava myös keleiltään tähän mennessä. Toivottavasti tämä jatkuu samaan malliin, Pakarinen tuumii.

Mikäli Hannaa pyydettäisiin mukaan uudelleen Euroviisuihin, hän kieltämättä miettisi kahdesti.

- Ainakin nyt se tuntuu "once in a lifetime" -jutulta, mutta eihän sitä ikinä tiedä, olenko mukana tas 20 vuoden päästä, Pakarinen virnistää.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat