Mainos

Hanki oikean kokoiset rintaliivit – näytä hoikemmalta

Oikean kokoiset rintaliivit muuttavat vartalosi muotoa: se, että nostat rinnat sinne, minne ne kuuluvat, hoikentaa koko figuuriasi. Alusvaatekauppias Susan Nethero jakoi vinkkinsä Redbookmagissa, miten löytää juuri oikeanlaiset rintaliivit.

– Jos huomaat kupeissa rypistymistä, et täytä rintaliivejäsi. Ajattele rintaliivejäsi keinulautana: jos selkänauha on liian löysä ja nousee ylös takana, rinnat putoavat vastaavasti alas. Rinnat pysyvät ylhäällä, jos selkänauha on samassa tasossa tai hieman alempana kuin rinnat.

– Muista myös, että aina kuin rinnanympäryksen koko suurenee, myös kuppikoko suurenee hiukan. 80C on siis suurempi sekä kuppikooltaan että rinnanympärykseltään kuin 75C.

– Lasten hankkimisen jälkeen naisen vartalo on täysin erilainen kuin ennen. Naisten pitäisi muistaa tämä myös rintaliivejä hankkiessaan. Yksi yleisimmistä virheistä, mitä naiset tekevät rintaliivejä hankkiessaan, on pysyminen samassa kuppikoossa koko elämän ajan.

– Sinun täytyy kokeilla vähintään 10–15 rintaliivejä löytääksesi sellaiset rintaliivit, jotka todella istuvat.

– Suuririntainen nainen, joka käyttää vääränkokoisia rintaliivejä, voi aiheuttaa vaurioita omaan niskaansa ja selkäänsä. Oikeankokoiset rintaliivit levittävät painoa myös olkapäillesi. Jos olkaimet uppoutuvat olkapäihisi ja jättävät rumia jälkiä, kokeile pienempää rinnanympärystä ja suurempaa kuppikokoa.

– Rintaliivit ovat hyvin henkilökohtaisia, mutta myös teknisiä vaatteita. Älä siis ujostele pyytää ammattitaitoisen myyjän apua.

– Rintojesi pitäisi olla olkapäittesi ja kyynärpäittesi puolivälissä.

– Monet naiset käyttävät aivan liian suurta rinnanympärystä. Olkaimien putoilu paljastaa liian suuren rinnanympäryksen.

Lähde: Redbookmag

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.