Hanki avioerovakuutus pahan päivän varalle!

Outo trendi valtaa hääalaa: tuoreiden avioparien on nyt mahdollista ottaa avioerovakuutus.

Yhdysvalloissa rakastuneiden parien hääjärjestelyihin on tullut vielä yksi erikoinen lisä: avioerovakuutuksen hankkiminen. Pariskunnat voivat nyt ottaa avioehdon lisäksi vakuutuksen, joka turvaa heidän omaisuutensa, mikäli liitto päättyy eroon. Vakuutus kattaa esimerkiksi avioeron kustannukset.

– Koko ajatus avioerovakuutuksesta kuulostaa kamalalta. Se sotii täysin vastaan avioliiton pyhyyttä, parisuhdeneuvoja Julie Nise kommentoi. Hänen mukaansa vakuutuksen ottaminen osoittaa täyttä sitoumuksen ja kypsyyden puutetta.

Ikävä kyllä maassa, jossa puolet liitoista päättyy eroon, lakimiehet neuvovat turvaamaan omaisuuden kaiken varalta.

– Luulen, että ihmiset, jotka allekirjoittavat avioehdon, ovat myös kiinnostuneista hankkimaan lisävakuutuksen eron varalta, asianajaja Todd Edwards sanoo. Hän ei usko, että vakuutus tarkoittaa parien odottavan liiton epäonnistuvan.

– Vakuutuksen yhteydessä on neljän vuoden odotusaika, ennen kuin se tulee voimaan. Se on siis tarkoitettu pareille, jotka aikovat olla pitkäaikaisessa suhteessa.

Nise on kuitenkin asiasta eri mieltä.

– Ongelmista kärsivien parien tulisi yrittää pelastaa liittonsa, ei vain hankkia helppo tapa päästä suhteesta eroon. Tilastot näyttävät, että mitä helpommin jätät puolisosi ja aloitat uuden suhteen, niin todennäköisemmin teet jatkossa uudelleen ja uudelleen.

MTV3 Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: www.y100.com

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja