Mainos

Hänelle on tehty yli 40 kauneusleikkausta

Brasialaisnainen haluaa olla Rion sambakarnevaalien kuningatar. Leikkausinto alkoi raskauden jälkeen rintojen korjaamisesta. Kaksi aviomiestäkin on ollut plastiikkakirurgeja.

Brasialainen malli ja sambakuningatar Angela Bismarchi haluaa päästä Guinnessin Ennätystenkirjaan ihmisenä, jolle on tehty eniten kauneusleikkauksia maailmassa. Vain vähän ennen Rion kuuluisien sambajuhlien alkua hänelle aiotaan tehdä 42. kauneusleikkaus. Leikkauksella on tarkoitus muovata hänen silmänsä aasialaistyylisiksi, koska hänen sambakoulunsa teema on tänä vuonna japanilaisten maahanmuutto Brasialiaan.

Angelan silmät leikkaa tällä kertaa hänen aviomiehensä, kirurgi Wagner de Moraes, kuten 9 aikaisempaakin kauneusleikkausta. Kirurgi-aviomiehen nimen alkukirjaimet on tatuoitu naisen rintaan. Myös aikaisempi aviomies on ollut kauneuskirurgi.

Rion karnevaalit alkavat jälleen helmikuun toinen päivä ja perinteisesti avajaisparaatin tanssijoista valitaan paras koulu. Bismarchi haluaa olla mahdollisimman edustava tanssiessaan sambakoulunsa Porto da Pedran esityksessä keulakuvana, rumpalien edessä koko 50-minuuttisessa avajaisparaatiissa. Hänen vierelleen on valittu vain parhaat tanssijat 3 000 -jäsenisestä sambakoulusta Rion lähiöstä.

Angelan ensimmäinen kauneusleikkaus oli vuonna 1992 rintojen korjaus, koska rinnat muuttivat Angelan mukaan muotonsa ensimmäisen raskauden jälkeen.

Angelan kiihkeä into korjailla itseään plastiikkakirurgien avulla - ja hänen ujostelematon kertomisensa näistä leikkauksista -on tehnyt hänestä juhlitun julkkiksen Brasiliassa. Brasialiaa kuvataan plastiikkakirurgien luvatuksi maaksi, jossa köyhemmille ihmisille tarjotaan leikkausten rahoittamiseksi osamaksusopimuksia. Karnevaaleissa ja rannoilla on perinteisesti pukeuduttu pikkupikkubikineihin eli hammaslankoihin.

Angela on ollut otsikoissa ennenkin: esimerkiksi vuoden 2000 Rion paraatissa hänen lähes alastomaan vartaloonsa oli maalattu Brasilian lippu. Nykyään hän saa 500-700 kirjettä tai sähköpostia päivässä. Osa hänen päivästään kuluukin niihin vastatessa, sen lisäksi että hän harjoittelee tanssia ja ylläpitää rusketustaan rannalla.

Tällä hetkellä eniten kauneusleikkauksia on tehty amerikkalaiselle 52-vuotiaalle Cindy Jacksonille. Häntä kutsutaan eläväksi nukeksi 47 leikkauksen jälkeen. 37-vuotias brasialainen Angela ehtinee vielä lyödä Cindyn.

(MTV3-AP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.