Hän on uusi Makuja-osion blogaaja!

MTV3:n Makuja -osion herkullinen blogitarjonta laajenee, kun remmiin liittyy lähiaikoina uusi ruokablogaaja.

Kymmenien hyvien hakemuksien joukosta uudeksi Makuja-osion ruokablogaajaksi valikoitui tamperelainen Jani Kinnunen ja hänen Sivumaku-bloginsa. 36-vuotias mainosalalla työskentelevä tamperelaismies on pyörittänyt ruokablogiaan keväästä 2010 lähtien.

– Olen aina ollut keskimääräistä kiinnostuneempi ruoasta ja ruoanlaitosta. Suurempi into heräsi varmaan silloin, kun muutin ensimmäistä kertaa omaan kotiin. Soitin siskolleni ja kysyin, että miten pastaa keitetään, Kinnunen muistelee.

Pastan keittämisestä on pötkitty jo pitkälle ja nykyään Kinnusta voisikin tituleerata varsinaiseksi keittiötaituriksi. Tamperelaismies on ehtinyt työskennellä muun muassa City-lehden ravintolatoimittajana ja oma vaimokin löytyi kainaloon ruoanlaittoharrastuksen avulla.

– Kolmansilla treffeillä houkuttelin nykyisen vaimoni kotiini ja tarjosin kasvislasagnea. Kasvisruokaa kokkaava mies teki ilmeisesti vaikutuksen häneen, Kinnunen naureskelee.

Herkullisia reseptejä ja ruokamaailman epäkohtia

Sivumaku-blogissaan Kinnunen pyrkii käsittelemään ruokamaailmaa mahdollisimman monipuolisesti ja tarttumaan erilaisiin epäkohtiin keskustelua herättäen. Aihepiirit pyörivät niin karppauksen, lähi- ja luomuruoan kuin ruoan hinnankin ympärillä. Ajankohtaisten aiheiden lisäksi blogissa maistellaan tietysti myös herkullista ruokaa ja kokeillaan uusia reseptejä.

– Sanoistani ei aina pidetä, mutta ainakin niitä kuunnellaan ja kommentoidaan. Jokainen löytää teksteistäni jotain, mihin samaistua. Kiidän päivät hektisessä mainosmaailmassa kravatti pitkällä, mutta duunipäivän jälkeen isken kädet multaan tai taikinaan. Käyn Suomen parhaissa ravintoloissa, mutta arvostan eniten kotona tehtyä, halvimmista raaka-aineista rakkaudella kokattua ruokaa, Kinnunen kertoo

Sivumaku ei rajoitu pelkkään blogiin vaan keskustelu aihepiireistä jatkuu kiivaana myös blogin omilla Facebook-sivuilla.

Sivumaun reseptitarjonta on erittäin monipuolinen ja vinkkejä saa niin tavallisen kotiruoan kuin hieman erikoisempienkin raaka-aineiden valmistamiseen.

– Bravuureihini kuuluvat italialaiset klassikkoruoat ja välimeren keittiö. Mutta blogissani teen kyllä ruokia erittäin monipuolisesti aina thaimaalaisesta ja etelä-afrikkalaisesta ruoasta kotimaisiin herkkuihin. Kesällä muutamme vaimoni kanssa ostamaamme siirtolapuutarhamökkiin, joten silloin teen ruokaa tietenkin itse kasvattamistani aineksista.

Sivumaku-blogi siirtyy Makuja-osion alle lähiaikoina. Sitä ennen voit käydä tutustumassa blogiin täällä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja