Hän on Linnan juhlien odotetuin vieras

Yli 1000 ihmistä kävi kertomassa mielipiteensä siitä, kuka on tänä vuonna Linnan juhlien odotetuin vieras. Miltei 28 prosenttia äänistä meni jääkiekkotähti Mikael Granlundille. Keitä muita odotetaan nähtäväksi Linnassa?

Likemmäs 1100 ihmistä kertoi, kenen saapumista odotti presidentti Tarja Halosen emännöimiin Linnan juhliin. Eniten äänistä, 28 prosenttia, keräsi jääkiekkotähti Mikael Grandlund. Hopeasijan vei popkuningatar, laulaja Jenni Vartiainen 23 prosentilla äänistä. Pronssisijalle ylsi muusikko ja rock-kukko Michael Monroe 22 prosentilla ääniä.

Linnan odotetuimmat vieraat TOP 5

1.Mikael Granlund

2. Jenni Vartiainen

3. Michael Monroe

4.Peter Vesterbacka (Angry Birdsin "isä")

5.Jani Toivola

Näin vastanneet perustelivat valintojaan:

Mikael Grandlundia, suomalaista sankaria, odotettiin innolla. Osa uumoili Grandlundin tekevän mahdollisesti juhlinnan tiimellyksessä jopa ilmaveivin!

– Haluan nähdä, miten Mikael Granlund tekee Anteron selostuksen kera Linnan portaikossa boolinjälkeisen ilmaveivin.

– Mikke on vaan niin ihana! Aivan uskomattoman taitava heppu ja silti niin nöyrä ja vaatimaton.

– Mikael Granlund, mutta valinta oli vaikea! Jenni Vartiainenkin on kiinnostava vieras, sillä mielenkiinnolla odotan hänen asuaan. Granlundin asussa puolestaan ei ole oikein odottamista. Valitsin Granlundin, koska hänen mahdollisesti antama haastattelu kiinnostaa enemmän.

Jenni Vartiaista pidettiin Suomen kauneimpana naisena ja hänen Katri Niskasen suunnittelemaa asuaan odotettiin kuumeisesti.

– Jenni Vartiainen on "kaunottarien äitee".

– Odotan Jenni Vartiaisen pukua. Se on varmasti tosi kaunis, kuten Jennikin.

– Jenni Vartiainen on Suomen kaunein nainen.

Suomalainen rokkikukko Michael Monroe oli monien mielestä. Nähtäisiinköhän mies frakissa, osa mietti.

– Hanoi Rock! Eli Michael Monroe. Saa nähdä, kuinka rokkikukko pukeutuu!

– Michael Monroe on kiinnostava persoona. Kiva nähdä hänen kumppaninsa!

– Michael Monroe on symppiksen oloinen tyyppi, erilainen suomalainen. Taiteilijasielu, joka on myös kasvanut elämänkokemustensa myötä ihmisenä. Rohkea oman tiensä kulkija. Mielenkiintoista nähdä hänen saapumisensa Linnaan ja kuulla hänen lausuntonsa itsenäisyydestä.

– Olen tavannut aikaisemmin Monroen, ja hän on mies, jolle käytöstavat on opetettu jo pienenä: kohtelias, huomaavainen ja äärimmäisen ihku! Toivoisin näkeväni frakissa!

Myös Angry Birdsin kehittäjän Peter Vesterbackan asuvalintaa odotettiin. Nähtäisiinkö mies lintuteemassa?

– Angry Birdsin 'isä' Peter Vesterbacka. Mietin vain, että tuleekohan se luomansa kuuluisan hahmon asussa. Niin kuin yritti Lordiki, ja onneksi yritykseksi jäiki.

Vähemmistöjen edustaja, Jani Toivola, oli osan mielessä. Uskaltautuukohan mies Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman jälkimainingeissa tanssilattialle?

– Jani Toivola, koska hän edustaa vähemmistöjä.

– Jani Toivola. Meneekö tanssimaan, ja jos menee, niin viekö tanssiin daamin vai kavaljeerin. Ehkäpä Silvia Modigin? Mielenkiintoista seurata junttien jälkipuheita, tekipä mitä tahansa tai oli tekemättä.

Myös heitä odotettiin: Mikko Kuustonen, Kaisa Mäkäräinen, Timo Soini ja Jutta Urpilainen.

Linnan juhlat 2011 MTV3-kanavalla ke 7.12. klo 18 alkaen!


MTV3/Helmi

Kuvat: Vesa Koivunen, Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja