Hämmentävä tilanne suorassa lähetyksessä – Posse hypnotisoitiin

13:32
Katso Possessa nähty hypnoosi videolta!

Possen jäsenet hypnotisoitiin suorassa lähetyksessä. 

Possen tuoreimmalla kaudella juontajia haastetaan uudessa Totuus ja tehtävä 2.0 -osiossa. He pyörittävät pulloa ja se keneen arpaonni osuu, saa vastata totuuteen ja tehdä tehtävän. Tällä viikolla haasteet otti vastaan HP Parviainen.

Hän vastasi totuuteen, mutta sai vaihtaa tehtävänsä studiossa olevaan mystiseen laatikkoon, jonka sisältö on arvoitus.  

Parviainen valitsi laatikon, jonka seurauksena Possen jäsenet laitettiin istumaan keskelle studiota ja paikalle tuli hypnotisoija Sami Minkkinen. Minkkinen on kokenut ja kouluttautunut hypnotisoija. Hän on kansainvälisten hypnoosijärjestöjen hyväksytty jäsen.

– Jos haluatte ottaa selvää, mikä on teidän luontainen kykynne vaipua hypnoosiin, antaudu sille. Mä pidän huolen susta. Kaikki menee hyvin, Minkkinen aloitti. 

Eniten hypnoosin ottivat vastaan Veronica Verho ja Jaakko Saariluoma, jotka muun muassa nukahtivat ja luulivat kutisevansa kaikkialta.

Lähetyksessä nähty hypnoosi toteutettiin niin, ettei kukaan hypnotisoiduista ei saanut järkyttäviä tai ikäviä tuntemuksia.

Hypnoosiin vaipuneet Posselaiset kertovat, että heillä oli turvallinen ja rentoutunut olo tilanteessa. Hypnoosin aikana voi kokea voimakkaampia tuntemuksia, mitä osaa odottaa, ja kokemus saattaa näyttää hämmentävältä.  

Katso hämmentävä hypnoosi ylhäällä olevalta videolta!

Posse mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla perjantaisin kello 20

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja