Mainos

Haminassa puukotettu lääkäri edelleen tehohoidossa

Eilen Haminassa puukotettu naislääkäri on edelleen tehohoidossa. Poliisi uskoo, että lääkäri valittiin puukotuksen uhriksi tarkoituksella. 77-vuotias puukottaja tunsi hänet entuudestaan.

Haminassa maanantaina puukotettu lääkäri on edelleen tehohoidossa. Poliisin mukaan naisen tila on kuitenkin vakaa. Haminan poliisi on tiistaina kuulustellut puukottajaksi epäiltyä 77-vuotiasta haminalaista miestä sekä puukotuksen silminnäkijöitä. Poliisi tutkii tapausta edelleen murhan yrityksenä.

Rikoskomisario Erkki Mäkelän mukaan epäilty tunsi naislääkärin entuudestaan. Poliisi ei uskokaan, että kyseinen lääkäri olisi joutunut puukotuksen uhriksi sattumalta. Poliisi arvelee, että epäilty puukottaja tunsi epäluuloa myös koko lääkärikuntaa kohtaan.

Välikohtaus sattui sairaalan vastaanottotiloissa noin kello 10.55. Mies oli tuolloin saapunut lääkärin vastaanottohuoneen vieressä olevaan terveyskeskusavustajien huoneeseen, kun hän ilman ennakkovaroitusta puukotti teräaseella huoneessa käymässä ollutta naislääkäriä.

Teon jälkeen epäilty poistui sairaalan edustalle, mihin hän jäi ulkopuolisten käskystä odottamaan poliisia. Mies ei poliisin mukaan ollut alkoholin vaikutuksen alaisena. Puukotuksen näki muutama sairaalan henkilökuntaan kuuluva.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.