Mainos

Haminassa paljastui jälleen henkirikos

Poliisi on löytänyt eilen illalla 31-vuotiaan naisen surmattuna kotoaan haminalaisesta kerrostaloasunnosta. Uhrin ystävät pyysivät poliisia tarkastamaan asunnon, koska eivät olleet saaneet uhriin yhteyttä päivän aikana.

Poliisi on tänään pidättänyt miehen teosta epäiltynä. Rikoskomisario Erkki Mäkelä kertoo, että pidätys ei tapahtunut tapahtumapaikalla. Poliisi ei tässä vaiheessa kerro yksityiskohtia tekotavasta tai tekijästä.

Haminan poliisi tutkii tekoa murhana. Lain mukaan perusteena voi olla teon suunnitelmallisuus tai erityinen julmuus ja raakuus.

Kotkan ja Haminan seudulla on tapahtunut poikkeuksellisen monta henkirikosta lyhyen ajan sisällä. Vain kaksi viikkoa sitten poliisi löysi 26-vuotiaan naisen ja 28-vuotiaan miehen kuolleena Kotkan Turvalan kaupunginosassa sijaitsevasta vuokra-asunnosta.

Syksyllä Haminassa poliisi tutki pitkään niin sanottua Varjakosken pariskunnan surmaa ja Kotkassa tutkinnan alla oli perheen sisällä tapahtunut järkyttävä tragedia, jossa isoveli surmasi pikkusiskonsa.

Myös poliisi pitää tilannetta poikkeuksellisena.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.