Hamiltonin isä raivona huonosta kohtelusta

Formula ykkösten maailmanmestaruuden voittaneen Lewis Hamiltonin isä Anthony ei ollut tyytyväinen poikansa kohteluun ennen MM-taiston ratkeamista.

Brasilian GP:n alla nousi kohu espanjalaisesta nettisivustosta, jolla toivottiin Hamiltonille rengasrikkoa. Brasiliassa koomikot heittivät mustaa kissaa esittävän pehmolelun Hamiltonille ja Interlagosin yleisö buuasi englantilaiselle.

- Yleisön buuaus oli ehkä sellaista, jota ei meillä Britanniassa tapahtuisi, Anthony Hamilton sanoi Telegraph-lehden mukaan.

- Vanhempana haluaa vain varmistaa, että tekee asiat oikein lapsien kannalta ja laittaa heidät oikeaan paikkaan. Minun perheeni on saanut viime kuukausien aikana puukkoa selkään, Isä-Hamilton harmitteli.

Anthony Hamiltonin mielessä kävi jopa F1:stä vetäytyminen.

- Minä ajattelin, että tämä ei ehkä ole oikea paikka perheelleni. En ole koskaan sanonut sitä Lewisille. Sitä vain menee kotiin ja ajattelee "en tiennyt maailman olevan tällainen", Anthony Hamilton jatkoi.

Isä-Hamilton tuohtui brasilialaisten mustan kissan myötä tekemästä epäonnentoivotuksesta, mutta korosti sen epäonnistuneen.

- Arvatkaa mikä heiltä jäi tajuamatta? Meillä on musta kissa kotona ja hän on ollut erittäin onnekas meille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat