Mainos

Hämeenlinnassa outo villitys - sisäfileitä ja paistia varastettu useaan otteeseen

Hämeenlinnalaisesta marketista varastettiin eilen repullinen naudan sisäfilettä. Varkaus sattui Jukolan marketissa. Myyjät huomasivat nuoren miehen lastaavan reppuunsa lihoja ja yrittivät sanallisesti estää miestä. Mies kuitenkin marssi saaliineen ulos kaupasta. Tekijästä ei ole vielä tietoa.

Tänä vuonna on Hämeenlinnassa anastettu kymmenen kertaa paistia ja sisäfilettä. Osa varkaista on saatu poliisin juttusille ilman saalislihoja. Selvyyttä lihojen loppukäyttöön ei ole tullut.

Poliisi heittäytyi runolliseksi tiedotteessaan - Mis bileet joihin menee fileet?

Hämeenlinnan poliisin tiedote rikoksesta on varsin lennokasta luettavaa. Alla tiedote aiheesta.

Mis bileet joihin menee fileet?

Eilen illan suussa poikkesi Hämeenlinnan Jukolassa marketissa nuori mies, joka lastasi reppuunsa naudan sisäfilettä. Myyjät huomasivat lihojen liikkeen ja yrittivät sanallisesti estää miestä. Mies marssi saaliineen ulos kaupasta. Tekijästä ei ole vielä tietoa. Pari kolmen kilon filettä on siis matkalla tuntemattomille lautasille.

Näille naudan arvo-osille taitaa olla jossain markkinat. Tänä vuonna on Hämeenlinnassa anastettu kymmenen kertaa paistia ja sisäfilettä. Osa varkaista on saatu poliisin juttusille ilman saalislihoja. Selvyyttä lihojen loppukäyttöön ei ole tullut. Tekijät ovat kuitenkin sellaisia, että tuskin laittelevat kulinaristia lounaita. Onnistuneeko edes kerran keitetyn veden lämmittäminen?

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.