Mainos

Hämeenlinnan murhasta epäilty pysyy vangittuna

Poliisi kaipaa yleisövihjeitä tästä Toyota Corolla -merkkisestä autosta, jonka rekisterinumero on OSG-191. 42-vuotias epäilty nainen pysyy vangittuna nyt todennäköisin syin.

Hämeenlinnan poliisi on saanut lisänäyttöä 42-vuotiaan naisen syyllistymisestä 67-vuotiaan naisen murhaan. Epäillyn vankeutta jatkettiin tänään todennäköisin syin, kun viikko sitten vangitsemiseen löytyi vain syytä epäillä -perusteet.

Tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Kari Suominen kieltäytyy vahvistamasta julkisuudessa liikkuneita tietoja siitä, että epäilty olisi uhrin tytär. Hän vetoaa siihen, että oikeus määräsi koko tutkimusaineiston salaiseksi ja että tutkittavana on raskas henkirikos.

Tiettävästi uhri ja epäilty ovat äiti ja tytär. Siihen viittaa myös sama sukunimi.

Asianajaja Heikki Lehdon mukaan hänen päämiehensä kiistää surman.

Oikeuden päätöksellä jutussa on nostettava syyte viimeistään ensi tammikuun lopussa. Tutkinnanjohtaja Suominen pitää määräaikaa varsin hyvänä.

- Tiedotamme tutkinnan edistymisestä seuraavan kerran vasta, kun asia on täysin klaari.

Auton liikkeet kiinnostavat

Hämeenlinnalainen nainen löytyi 19. syyskuuta kuolleena palavasta asunnostaan Ravikadulta Kaurialan kaupunginosasta. Palolla oli yritetty peitellä surmaa, jonka poliisi nimesi pikaisesti tehdyn ruumiinavauksen jälkeen murhaksi.

Poliisi kaipaa edelleen surmaillalta yleisövihjeitä tapaukseen liittyvästä autosta. Se on turkoosinsininen, hohtovärinen Toyota Corolla Hatchback rekisterinumeroltaan OSG-191.

Tutkijat vastaavat numerossa 050-523 5219.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.