Mainos

Hämeenlinnalaismies vangittiin kadulla surmatun miehen tapauksessa

Käräjäoikeus on vanginnut tänään 35-vuotiaan hämeenlinnalaisen miehen liittyen lauantaina kadulla surmatun miehen tapaukseen. Mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä taposta ja tapon yrityksestä.

Poliisilla on edelleen pidätettynä teoista epäiltynä yksi paikkakuntalainen mies, jonka vaatimus vangitsemisesta on tehtävä viimeistään keskiviikkona puoleenpäivään mennessä.

Aiemmin poliisi epäili teosta kaksikon lisäksi naista, joka on kuitenkin nyt vapautettu. Pidätettynä ollut nainen vapautettiin, koska hänen osaltaan pidättämisen tai vangitsemisen edellytyksiä ei ollut enää olemassa.

Esitutkinta on vielä alkuvaiheessa, joten poliisi ei voi vielä tässä vaiheessa kertoa tarkemmin teon motiivista tai tekotavasta.

Nuorehko aikuinen mies joutui henkirikoksen uhriksi yleisellä paikalla Birger Jaarlin kadulla lauantaina iltapäivällä. Lisäksi surmapaikalla loukkaantui nainen, joka kuljetettiin sairaalaan.

Surmaa edelsi poliisin mukaan joukkotappelu. Poliisi ei kerro tappelun syytä eikä sitä, miten mies surmattiin. Poliisi kertoi kuitenkin aiemmin, että surma ei olisi tapahtunut ampuma-aseella.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.