Mainos

Haluatko tehdä vaikutuksen pomoosi? Kannattaa olla aamuvirkku

Jos haluat tehdä vaikutuksen pomoosi, saavu töihin aikaisin aamulla – mutta älä yritä kompensoida tilannetta jäämällä viimeisenä toimistolle.

Ei sen väliä, kuinka myöhään pakerrat toimistolla – pomosi arvostaa enemmän sitä, että saavut töihin kukonlaulun aikaan. Näin todetaan Washingtonin yliopiston teettämässä selvityksessä.

Selvityksessä seurattiin yhteensä 149 esimiestä ja työntekijää. Esimiehet arvioivat työntekijöiden tunnollisuutta ja työpanosta. He ottivat myös huomioon työtuntien määrän.

Selvityksessä kävi ilmi, että esimiehet suosivat selkeästi aamuvirkkuja työntekijöitä. Vaikka työpanos ja työtuntien määrä olisi ollut täysin sama, esimiehet pitivät myöhempään kellonlyömään saapuvia työntekijöitä vähemmän tunnollisina yksilöinä ja arvioivat heidät huonommiksi työntekijöiksi verrattuna niihin, jotka olivat toimistolla jo aikaisin aamulla.

Ne esimiehet, jotka saapuivat itsekin myöhemmin töihin, eivät katsoneet pahalla myöhempään saapuvia tekijöitä – mutta silti myös he näkivät aamuaikaisella saapuvat työntekijät positiivisessa valossa.

Eli jos haluat tehdä vaikutuksen pomoosi, saavu ajoissa paikalle.


Ja näin puolestaan esität olevasi hyvä ja kiireinen työntekijä:

1:02

Lähde: LifeHacker

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.