Mainos

Haluatko parempaa seksiä? Valitse oikeat eväät!

Onko villi meno vällyjen välissä hyytynyt olemattomiin? Näillä eväillä saat taas lisää jytyä petipuuhiin!

Terveellinen ruokavalio on avain hyvään kuntoon. Kun fysiikka on kunnossa, myös sängyssä meno saattaa villiintyä. Katso, mitkä ainekset erityisesti saavat himot hyrräämään!

Luumu

Luumut saattavat auttaa estämään valtimoita rasvoittumasta, kertoo British Journal of Nutrition.

– Puhtaat valtimot ovat polku tyydytykseen, koska hyvä verenkierto lisää kiihottumista, sanoo Robert Fried, Great Food, Great Sex -kirjan yksi kirjoittajista.

Kik-herne

Kik-herneiden sisältämä L-arginiini on aminohappo, joka sisältää typpioksidia, joka suurentaa verisuonia auttaen nopeuttamaan luonnollista kostumista. Neljässä ruokalusikallisessa hummusta sisältää päivittäisen tarpeen, kertoo Bonnie Taub-Dix.

Oliiviöljy

Vaikka testosteronia pidetään mieshormonina, se vaikuttaa myös naisen seksinnälkään. Friedin mukaan on hyvä tietää, että rasvan vähentäminen ruokavaliosta saattaa vaikeuttaa kehon kykyä tuottaa testosteronia. Kokeile kahta ruokalusikallista oliiviöljyä päivittäin saadaksesi tarpeellisen määrän terveellistä rasvaa.

Punaviini

Kilistele romantiikalle viinin voimin. Naiset, jotka joivat yhdestä kahteen lasillista punaviiniä päivässä kostuivat helpommin kuin lasiin sylkijät, kertoo Firenzen yliopiston tutkimus. Nauti 1,5 desilitraa viiniä ruoan kanssa kuumemman illan takaamiseksi.

Laventeli

Laventeli voi saada veresi virtaamaan jo tuoksullaan. Naiset, jotka haistoivat laventelin ja kurpitsapiirakan yhdistelmää, saivat veren virtauksen alapäässään kasvamaan 11 prosentilla, mikä edistää kiihottummista. Joten leikittele laventelihunajan, oman kultasi sekä kurpitsan tuoksuisen kynttilän voimin. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa aterian, jolla on jokin erityinen merkitys. Yksi selitys tutkimuksen tuloksille on nimittäin se, että tuoksut toivat mieleen rauhoittavia muistoja.

MTV3/Helmi

Lähde: self.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.