Mainos

Haluatko päästä seuraamaan Putousta livenä? Osta lippuja lähetyksiin!

Lauantaina 20. tammikuuta starttaavaan Putoukseen voi ostaa pääsylippuja perjantaista 1.12. alkaen!

Putouksen lipunmyynti alkaa perjantaina 1.12. klo 9. Liput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa ja niitä on tarjolla rajoitettu erä. Putouksen tunnelmia on mahdollista päästä seuraamaan sekä itse livelähetykseen että sitä edeltäviin kenraaliharjoituksiin.

Ilmiöksi noussut koko perheen viihdeohjelma Putous on piristänyt suomalaisten lauantai-iltoja jo kahdeksan tuotantokauden verran. Vauhdikkaasta suorasta lähetyksestä päästään nauttimaan taas tammikuun 20. päivä, kun kotimainen suosikkiohjelma käynnistyy MTV3-kanavalla.

Putouksessa nähdään tammikuussa upea näyttelijäkattaus

Huippusuositun Putouksen tähtitehtaaseen tammikuussa 2018 astuvat juontaja Roope Salmisen lisäksi näyttelijät Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Timo Lavikainen, Mikko Penttilä, Alina Tomnikov, Pihla Penttinen ja Kiti Kokkonen.

Putouksen räiskyvä tähtitehdas uusiutuu kolmella näyttelijällä, kun estradille nousevat Alina Tomnikov, Pihla Penttinen ja Kiti Kokkonen. Juontajana jatkaa Roope Salminen ja kokoonpanossa nähdään myös niin ikään viime kaudelta tutut Ernest Lawson, Pilvi Hämäläinen, Timo Lavikainen sekä Mikko Penttilä.

Lue myös:

    Uusimmat