Mainos

Halpalentoyhtiö V-Bird vaikeuksissa

Suomeen liikennöivien halpalentoyhtiöiden vaikeudet jatkuvat. Tänään hollantilainen V-Bird-yhtiö ilmoitti keskeyttäneensä toimintansa.

Hollantilainen V Bird -halpalentoyhtiö ilmoittaa keskeyttäneensä toimintansa. Yhtiö ilmoittaa internetsivuillaan lyhyesti, että sen kaikki lennot on toistaiseksi peruutettu ja että tilanteen kehityksestä kerrotaan yhtiön nettisivuilla.

Yhtiön suomalaisessa asiakaspalvelunumerossa vastaa englanninkielinen nauhoite, joka kertoo asiakaspalvelun olevan suljettu. Elokuussa 2002 perustettu yhtiö on lentänyt Helsingistä Düsseldorfiin ja Müncheniin. Uutistoimisto DPA:n mukaan yhtiön pääkentällä Weezessä Saksassa noin 3 000 matkustajaa jäi tänään kentälle lentojen peruuntumisen vuoksi.

Noin 180 henkeä työllistävä V Bird on lentänyt Weezestä kaikkiaan 17 kohteeseen eri puolilla Eurooppaa. Vielä keväällä yhtiön toimitusjohtaja Roberto Stinga uskoi STT:n haastattelussa voivansa tuplata vuorojen määrän Suomen ja Saksan kohteiden välillä yhdestä päivittäisestä vuorosta kahteen.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 08.10.2004)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.