Mainos

Halosen kaksoisolento löytyi

Yhdysvalloissa Duluthissa on ilmeisesti katsottu Conan O'Brienin tv-showta tarkalla silmällä, sillä paikallinen sanomalehti sai päähänsä järjestää FinnFest-tapahtuman ja presidentti Tarja Halosen vierailun kunniaksiHalonenlookalike -kilpailun.

Kilpailun voittaja löytyi Duluthin naapurikaupungista, Wisconsinin osavaltion puolella sijaitsevasta Superiorista. Paikallisen oikeuslaitoksen palveluksessa oleva juristi Gayle Wahner voitti Duluth News Tribune -lehden järjestämän äänestyksen ylivoimaisella 68 prosentin äänisaaliilla.

Punatukkainen Wahner oli kuullut yhdennäköisyydestään Halosen kanssa jo kauan ennen lookalike-kilpailua. Hän päätti osallistua kisaan, kun useat ystävät ja työtoverit olivat ehdottaneet sitä hänelle.

Huomattavasta yhdennäköisyydestä huolimatta Wahner ei usko olevansa sukua Haloselle. Wahnerin suonissa ei virtaa suomalaista verta, mutta ruotsalaisia ja norjalaisia sukujuuria häneltä löytyy.

- On kunnia muistuttaa vaikutusvaltaista punapäätä, jolla on paljon sanottavaa maansa kehityksen ja tulevaisuuden suhteen, sanoo Wahner.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.