Mainos

Haloselle yllättävää vetoapua Yhdysvalloista

Talkshow-isäntä Conan O'Brien mainitsi presidentti Tarja Halosen ohjelmassaan, koska punahiuksinen O'Brien oli kuullut muistuttavansa Suomen presidenttiä. Ohjelmassa oli mukana myös muita suomalaisia.

Presidentti Tarja Halonen on saanut vetoapua vaalikampanjaansa varsin yllättävältä taholta. Oletettavasti ilmaista mainosaikaa liikeni amerikkalaiselta talkshow-isännältä Conan O'Brienilta, kun tämä mainitsi Halosen ohjelmassaan.

NBC:n studiolla New Yorkissa eilen kuvattu show näytettiin Yhdysvalloissa varhain aamulla Suomen aikaa.

Halonen tupsahti esiin, koska punahiuksinen O'Brien oli kuullut muistuttavansa Suomen presidenttiä. Todistaakseen yhdennäköisyyden juontaja heijasti ruudulle kuvat itsestään ja presidentistä.

O'Brienin show oli muutoinkin Suomi-painotteinen. Studioyleisönä oli muun muassa kaksi suomalaista julkisuuden henkilöä: näyttelijä Lauri Nurkse ja Idols-juontaja Heikki Paasonen. Nurkse sai O'Brienilta erityishuomiota. Isäntä esimerkiksi kyseli kesken ohjelman, miten Lauri jakselee.

Suomi esillä aiemminkin

Suomi on niittänyt mainetta O'Brienin ohjelmassa aiemminkin. Taannoin juontaja pilkkasi Suomea ja sai protestina läjäpäin postia pohjolasta. Suomi joutui ivan kohteeksi myös tässä lähetyksessä yhdessä mm. Liberian ja Luxemburgin kanssa.

O'Brienin mukaan tunnetuin suomalainen on nimittäin Huckleberry Finn.

Subtv esittää Late night with Conan O'Brienin yleensä pari päivää sen jälkeen, kun se on näytetty Yhdysvalloissa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.