Mainos

Halonen suomii STT:n toimintaa

Presidentti Tarja Halonen on kertonut näkemyksiään Suomalaisesta mediasta politiikan toimittajien juhlaseminaarissa.

Presidentti Tarja Halonen on ottanut kantaa Suomen tietotoimston toimintaan. Halonen puhui asiasta politiikan toimittajien juhlaseminaarissa.

-Kuvittelin, että jos tulee STT:stä jotain, niin se on sitten puolueetonta sillä tavalla, että sillä ei ole omaa agendaa. Ja näinhän kai pitkään oli, mutta sitten STT myös tässä alkoi kaupallistua tässä mielessä, että se loi tietyntyyppisiä uutisia pelkän tiedon välittämisen lisäksi, Halonen sanoi.

Presidentti ei yksilöinyt, mistä STT:n uutisista hän puhui.

Halonen katsoo, että poliitikot eivät voi kokonaan varjella yksityiselämäänsä julkisuudelta. Poliitikon tapa elää ja olla on osa hänen uskottavuuttaan, toteaa Halonen.

Halonen pitää kuitenkin kiinni siitä, että aviopuolisot ja aivan erityisesti lapset pitäisi säästää ja että suomalaiset mediat eivät tässä lähtisi amerikkalais-brittiläiselle linjalle.

Halonen lisäsi, ettei hänellä tai hänen tyttärellään ole tässä ollut valittamista.

Presidentti jatkoi myös keskustelua Viron patsaskiistan uutisoinnista ja sanoi, ettei hän suinkaan ole vaatinut tiedotusvälineiden toiminnan tutkimista, vaan hän on suhtautunut koko kysymykseen "hämmentyneen myötätuntoisesti".

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.