Mainos

Halonen päätti kampanjansa lasten kanssa pomppien

SDP:n presidenttiehdokas Tarja Halonen päätti tänään ensimmäisen kierroksen vaalikampanjansa pomppimalla lastenjuhlassa miesystävänsä Pentti Arajärven kanssa. Halosen viesti lasten vanhemmille oli Helsingin Itäkeskuksessa, että vaikka presidentti ei voi itse tehdä kaikkea, hän voi kysyä muilta, että oletteko te tehneet. Halosen vaalikarkelo keräisi Itäkeskuksen Stoa-keskuksen teatterisalin täyteen lapsia, heidän äitejään ja muutaman isänkin.

Itäkeskuksen tilaisuus päätti Halosen tänään pääkaupunkiseudulla tekemän kierroksen. Myös miesystävä Pentti Arajärvi pääsi paikalle, sillä hän oli saanut viikonloppusiivouksen tehdyksi iltapäivään mennessä. Halonen paljasti Arajärveä yleisölle esitellessään tietyn perhekytköksen. Arajärvi ja Halosen tilaisuutta juontaneen Stakesin pääjohtajan Vappu Taipaleen Ilkka-mies ovat pikkuserkkuja. Se Haloselta jäi mainitsematta, että jos hänet valitaan presidentiksi, tilalle eduskuntaan nousee varapaikalta juuri Ilkka Taipale.

Hyvinvointiyhteiskunnan rakentajaa muistettava

Vappu Taipale ylisti yleisölle Halosta hyvinvointiyhteiskunnan rakentajana ja mm. päivähoidon kehittäjänä. Halonen käänsi kiitokset takaisin Taipaleelle ja tämän ministeritoverille, keskustan Eeva Kuuskoskelle, jotka 1980-luvun lopussa sopivat lasten päivähoitojärjestelmistä. Taipale kuitenkin vakuutti yleisölle, että "Tarja on ollut teidän ja teidän perheidenne ystävä ja nyt on teidän vuoronne muistaa se". Perhejuhlan luonteen mukaisesti politiikan puhuminen lopetettiin lyhyeen ja lasten suosikkiyhtye Kengurumeininki päästettiin irti. Yhtye sai sekä Halosen että Arajärven pomppimaan mukana hetken aikaa.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.