Mainos

Halonen osallistuu paneeliin Chilessä

Presidentti Tarja Halonen osallistuu tänään YK:n roolia pohtivaan paneeliin. Keskusteluun ottavat osaa myös YK:n pääsihteeri Kofi Annan ja Chilen presidentti Ricardo Lagos.

Tarja Halonen vierailee Chilessä

Presidentti Tarja Halonen, Chilen presidentti Ricardo Lagos ja YK:n pääsihteeri Kofi Annan ovat YK:n roolia pohtivassa paneelissa aamulla Chilen pääkaupungissa Santiagossa. Paneelin järjestää YK:n Latinalaisen Amerikan talous- ja sosiaalikehitystä analysoiva CEPAL-instituutti.

Eilen illalla Lagos ja Annan osallistuivat Suomen suurlähetystön vastaanotolle, jonka jälkeen Lagos, Halonen ja Annan nauttivat yhdessä päivällistä.

Annanin vierailu on saanut Chilessä paljon huomiota. Chile on tämän vuoden alusta ollut YK:n turvallisuusneuvoston jäsen ja tämä on Annanin ensimmäinen vierailu maassa YK:n pääsihteerinä.

Jonkin verran kiinnostusta Chilen lehdissä on ollut myös Halosta ja Suomea kohtaan. Ja jo ennen vierailua eräs iltapäivälehti kertoi näyttävästi suomalaisinvestoinneista Chileen.

Chilen valtalehdet ovat oikeistolaisia ja joidenkin chileläisarvioiden mukaan on itsestään selvää, etteivät ne julkaise juttuja sosialisti Lagosin kavereista.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.