Mainos

Halonen: Muiden puolueiden kannattaisi kuunnella, mistä perussuomalaiset puhuvat

Tasavallan presidentti Tarja Halonen on kommentoinut Venäjän-vierailullaan perussuomalaisten suosion kasvua.

Halosen mukaan suosion nousu saattaa johtua siitä, että perussuomalaiset ovat onnistuneet nostamaan keskusteluun aiheita, jotka muilta puolueilta ovat unohtuneet.

- Perussuomalaiset ovat onnistuneet ottamaan sellaisia asioita esille, joista muidenkin olisi pitänyt keskustella. En ole hyvä analyytikko, mutta luulen, että ne liittyvät hyvinvointiin, mutta voivat ne liittyä myös muihin asioihin.

Halonen toteaakin, ettei muiden puolueiden pitäisi ylenkatsoa perussuomalaisten esiin nostamia kysymyksiä.

- Kannattaa kuunnella, mistä perussuomalaiset puhuvat. Luulen, että muidenkin puolueiden kannattaa katsoa, ovatko ne sellaisia alueita tai aiheita, joista pitäisi keskustella.

MTV3:n uutisten teettämän mielipidemittauksen mukaan perussuomalaisten kannatus on edelleen nousussa. Loka-marraskuun vaihteessa tehdyssä mittauksessa perussuomalaisia kannatti 14,6 prosenttia. Näillä kannatuslukemilla se on neljänneksi suosituin puolue.

Halonen tapaa tänään Moskovassa Venäjän presidentin Dmitri Medvedevin ja pääministeri Vladimir Putinin.

Halonen on Venäjällä kolmipäiväisellä valtiovierailulla, jonka aikana on tarkoitus keskustella mm. viisumikäytännöistä, Helsingin ja Pietarin välisestä nopeajunaliikenteestä sekä arktisen alueen yhteistyöstä.

(MTV3)

Katso Eeva Lehtimäen raportti

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.