Mainos

Halonen ja Vanhanen onnittelivat Bushia jatkokaudesta

Onnittelusähkeessään Yhdysvaltain presidentille presidentti Halonen toivoo erinomaisen yhteistyön jatkuvan myös tulevaisuudessa.

Sekä presidentti Tarja Halonen että pääministeri Matti Vanhanen ovat onnitelleet Yhdysvaltojen presidenttiä George Bushia uudelleenvalinnan johdosta. Kumpikin lähetti Valkoiseen taloon sähkeen.

Presidentti Halonen sanoo onnittelusähkeessään käyttävänsä tilaisuutta hyväkseen ja toivovansa Bushille parhainta menestystä tämän tärkeissä velvollisuuksissa korkeassa virassaan. Samalla hän myös lähetti Bushille lämpimän henkilökohtaisen tervehdyksen ja toivomuksen erinomaisen yhteistyön jatkamisesta myös tulevaisuudessa.

-Suomen kansan puolesta ja omasta puolestani minulla on suuri ilo osoittaa teille herra presidentti sydämelliset onnitteluni uudelleenvalinnastanne Amerikan Yhdysvaltojen presidenttinä, toivotti Halonen.

Vanhanen korosti, että Suomessa ollaan tietoisia siitä raskaasta vastuusta ja siitä maailmanlaajuisesta luottamuksesta, jotka presidentin korkea asema tuo Bushille. Vanhanen korosti, että historiallisesti vahva kansan tuki Bushin presidenttiydelle on merkittävä valtuutus. Hän sanoi olevansa vakuuttunut, että jatkuva läheinen yhteistyö Yhdysvaltojen ja Euroopan välillä toimii hyvien asioiden puolesta maailmassa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.