Halloweenina kokeillaan seksikästä lookia – katso kauneusvinkit!

Halloween-lookissa voi hyvällä omallatunnolla kokeilla niitä asioita, jotka eivät arkimeikkiin sovi. Mikään meikki tai kampaus ei ole liian räväkkä! Lue kuusi kauneusvinkkiä karmaisevien juhlien varalle ja kokeile itse, jos uskallat.

Flirttailevat ja näyttävät tekoripset

Näyttävät, värikkäät ja sulilla koristellut tekoripset näyttävät mallien päällä kauniilta, mutta tosielämässä eivät toimi yhtä hyvin. Halloween on poikkeus!

– Sulilla koristellut tekoripset täydentävät asusi. Saatat yllättyä, kuinka pelottava tai viaton asustasi tulee pelkästään silmiä korostamalla, sanoo meikkitaiteilija Jenny Smith.

Seksikäs pörrötukka

Naiset käyttävät paljon energiaa hiusten suoristamiseen ja kiharan tukan taltuttamiseen. Jätä halloweenina suoristusrauta nurkkaan ja anna hiustesi olla pörröt. Tupeeraa tukka mahdollisimman isoksi.

Uskalla kimaltaa!

Lokakuun lopulla on luvallista päästää sisäinen Helinä-keiju ulos juhlimaan! Valitse kimaltavat vaatteet, äläkä unohda panostaa meikkiin. Laita glitteriä ainakin silmäluomille, kulmiin ja poskipäille.

Glamouriset goottihuulet

– Muotiviikolla sekoitin mustaa, geelimäistä eyelineriä punaiseen huulipunaan. Tuloksena oli täydellinen vampyyrihuulipuna! meikkitaitelija Sarah Lucero neuvoo.

Leikkitatuoinnit

Haluaisitko joskus kokeilla, miltä näyttäisit, jos molemmat käsivartesi olisivat täynnä tatuointeja? Anna sisäisen taiteilijasi loistaa ja piirrä itsellesi väliaikaiset tatuoinnit. Ne toimivat sellaisenaan halloween-asuna.

– Muista, että joudut piirtämään myös käteen, jolla normaalisti kirjoitat. Pidä sen takia kuviot yksinkertaisina ja helppoina, vinkkaa MAC:n Chantel Miller.

Unelmatukka

Miltä näyttäisit Lindsay Lohanin vaaleissa kiharoissa tai Lady Gaga -tyylisenä sinihiuksisena syöjättärenä? Halloweenina voit kokeilla hurjimpiakin unelmiasi. Jos pelkäät, että peruukki ei pysy päässäsi, kiinnitä se pinneillä hiusjuureen.

– Luonnollista lookia tavoitteleva lisää hiuksiin hiuspannan, sillä hiusraja paljastaa peruukin, kertoo stylisti Aura Friedman.


MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja