Mainos

Halloumitäytteiset jauhelihapihvit

  • 8 viipaletta vaaleaa leipää
  • 700 g lampaan jauhelihaa
  • 1 rkl persiljaa hienonnettuna
  • 3 rkl mintun lehtiä hienonnettuna
  • 1 sipuli raastettuna
  • 2 munaa kevyesti vatkattuna
  • 140 g halloumijuustoa
  • vehnäjauhoja
  • suolaa, pippuria

Liota leipää hetki vedessä (ota kuoret pois), purista sitten vesi pois. Pane leipä, jauheliha, persilja, minttu, sipuli, muna, hiukan pippuria ja suolaa kulhoon. Hiero seosta käsin 2-3 minuuttia ja riko suuret leipäpalat sormin. Seoksen pitää olla tasaista ja irrota kulhon reunoista. Peitä ja laita jääkaappiin puoleksi tunniksi.

Leikkaa halloumista 24 palaa. Pane jauhot matalaan astiaan. Ota lihaseoksesta tasaisia ruokalusikallisia, kierittele ne pötköiksi ja litistä soikioiksi. Pane juustonpala soikion keskelle ja pane toinen soikio päälle. Nipistele reunat kiinni ja pyörittele pulleahkoiksi pihveiksi. Puuteroi pullat kevyestä vehnäjauhoilla, se pitää pullat mehevinä. Kuumenna öljyä paistinpannulla ja paista n 5 min, kunnes pihvit ovat kauttaaltaan ruskeita.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.