Mainos

Hallituskriisi syvenee Israelissa

Israelin oppositiojohtaja Ariel Sharon on uhannut syrjäyttää Israelin pääministeri Ehud Barakin. Samalla Sharon romutti toiveet kansallisen hätätilahallituksen muodostamisesta Israeliin.

Israel, Davidin tähti

Sharonin mukaan nyt voidaan ainoastaan työskennellä mahdollisimman nopeasti, jotta Barakin hallitukselle löydetään korvaaja. Äärioikeisto ei tue Barakia ja se tekeekin nyt kaikkensa syrjäyttääkseen Barakin.
Pääministeri Barak on yrittänyt viime päivinä muodostaa Israeliin hätätilahallitusta Israelin ja palestiinalaisten kasvavien väkivaltaisuuksien torjumiseksi.

Uusia iskuja Länsirannalla ja Gazassa

Israelin helikopterit ovat jälleen iskeneet Gazan alueella ja Länsirannalla. Helikopterit tulittivat palestiinalaisjärjestö al Fatahin rakennuksia Nablusissa ja Khan Younisissa.

Beit Jala


Israel on sanonut helikopteri-iskujen palestiinalaisalueille olleen varoituksia. Israel halusi iskuilla varoittaa palestiinalaisia siitä, ettei se suvaitse sissisotaa.
- Helikopteritulitus oli merkki siitä, että jos sissisotaa käydään, me vastaamme siihen, kertoi maan apulaispuolustusministeri Israelin televisiolle.

Kenenkään ei raportoitu loukkaantuneen hyökkäyksessä. Viimeisin väkivallan kierre alkoi yli kuukausi sitten.
(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.