Mainos

Hallitus sai luottamuslauseen

Hallitus on saanut eduskunnan luottamuksen äänestyksessä keskustan kuntataloutta koskeneessa välikysymyksessä. Luottamuksen puolesta äänesti 109 edustajaa, vastaan 47.
Hallituspuolueiden rivit pysyivät tällä kertaa eheinä, eikä yksikään hallituspuolueen kansanedustaja tukenut oppositiota.

Keskustan välikysymystä tukivat myös kristilliset. Välikysymys koski kuntatalouden kehitystä. Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Mauri Pekkarinen ei myöntänyt olevansa pettynyt siihen, etteivät hallituksen rivit repeilleet äänestyksessä.

-Tämän välikysymyksen luonne oli erilainen kuin edellisen ja oli ihan ymmärrettävissäkin se, että hallituksen rivit tässä asiassa pitävät. Sen mitä haimme välikysymyksellä, sen siitä hyvin saimme ja olen tässä mielessä tyytyväinen, Pekkarinen sanoi eduskunnan kuppilassa hetki äänestyksen jälkeen. Pekkarisen mielestä keskiviikkoinen välikysymyskeskustelu täytti sille asetetut odotukset.

-Meidän sanomamme tuli esille ja monet hallituspuolueidenkin edustajat omissa puheenvuoroissa yhtyivät siihen huoleen, joka meillä oli tavallaan kysymyksen ponnin, Pekkarinen totesi.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.