Mainos

Hallitus neuvottelee työllisyysohjelman tarkistamisesta

Hallitus neuvottelee vielä kuluvan kuun aikana työllisyysohjelmansa tarkistamisesta. Luvassa ei kuitenkaan ole mitään maata mullistavaa, vaan kyse on entisen ohjelman päivittämisestä.

Neuvottelujen pohjaksi saadaan esityksiä ensi viikolla, kun valtiosihteeri Rauno Saaren johtama työryhmä julkistaa omat esityksensä. Myös talousneuvoston asettama työllisyyspoliittinen työryhmä esittelee raporttinsa tulevalla viikolla. Saaren työryhmä asetettiin pian sen jälkeen, kun hallitus sai valmiiksi työllisyysohjelmansa vuoden 1995 lopulla. Työryhmä sai sittemmin tehtäväksi miettiä myös uusia keinoja työllisyystilanteen parantamiseksi.

Saari kertoi tänään, että lähes kaikki työllisyysohjelmaan kirjatut toimet on jo pantu toimeen. Työryhmä arvioi, että ohjelman avulla on saatu tähän mennessä arviolta hieman yli 40 000 koulutus- tai työpaikkaa. Uudet työpaikat ovat syntyneet rakentamiseen ja varsinkin korjausrakentamiseen. Työllisyysohjelman tavoitteeksi asetettiin aikanaan noin 100 000 koulutus- tai työpaikkaa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.