Mainos

Hallitus ja oppositio keskustelevat veroista

Pääministeri Matti Vanhanen keskustelee iltapäivällä ensi vaalikautta koskevista talous- ja verolinjauksista opposition edustajien kanssa.

Kesärannassa käsitellään myös sitä, miten hallitus huomioi opposition tiedonsaannin ja näkemykset ennen ensi kevään eduskuntavaaleja. Kansanedustaja Kimmo Sasi sanoi MTV:n Huomenta Suomessa, ettäpuolueiden ei pidä lyödä kantojaan lukkoon ennen vaaleja.

- Varmasti tärkeätä on se, että ihmiset ja puolueet ei lyö lukkoon kantojaan ennen vaaleja, jotta vaalien jälkeen ei voitais tehdä sellaista hallitusohjelmaa, joka on talouspoliittisesti välttämätön.

Heinäluoma: Työttömyys huolestuttaa

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Eero Heinäluoma puolestaan pitää tärkeänä sitä, että kaikilla puolueilla on samanlainen mahdollisuus saada tietoja, kun katsotaan ensi vaalikautta ja siellä tehtäviä päätöksiä.

- Tämä taloustilanne on koko ajan mielessä. Työttömyys on vahvassa kasvussa ja nyt pitäisi keskustella siitä, miten se pysäytetään. Samalla meille on tärkeää se, että nyt kun hallituksen mandaatti on hiljalleen päättymässä, niin valmistelu, joka tähtää ensi vaalikauteen, on avointa luonteeltaan, painottaa Heinäluoma.

Katso kansanedustaja Kimmo Sasin haastattelu (Huomenta Suomi 6.4.2010)

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.