Halle Berry: Raskaus aiheutti jatkuvia haasteita kuvauksissa

46-vuotiaan Halle Berryn yllätysraskaus toi haasteita kuvauksiin.

Halle Berry on saamassa sulhasensa Olivier Martinezin kanssa perheenlisäystä. Iloisesta perheuutisesta tiedotettiin huhtikuussa.

Raskautensa aikana Berry on kuvannut ensi vuonna valmistuvaa X-Men: Days of Future Past -elokuvaa. Näyttelijä kuitenkin myöntää Total Film -lehden haastattelussa, että aina kuvauspäivät eivät ole olleet helppoja.

– En pystynyt olemaan mukana niin täysillä, kun mitä olisin halunnut. Raskaus hieman muutti tilannetta, joten minun kohtaukseni kuvattiin ensimmäisenä. Alati kasvava mahani loi jatkuvasti uusia haasteita. Lopulta roolini muuttui huomattavasti siitä, millainen se olisi ollut, ellen olisi ollut raskaana.

Berry on kuitenkin suoriutunut kuvauksista kunnialla ja siinä auttaa naisen kova kunto.

– Ei se ole mikään salaisuus, että olen elänyt terveellisten elämäntapojen mukaan. Kuntoilen kuitenkin vain kolme kertaa viikossa ja enintään 30 minuuttia kerrallaan. Liikkuminen ja terveellinen ruokavalio osoittavat hyötynsä iän karttuessa.

Berryllä on ennestään jo yksi lapsi, viisivuotias tytär Nahla entisen poikaystävänsä Gabriel Aubryn kanssa. Näyttelijä kertoo vuosien varrella oppineensa, ettei töitä saa tuoda liikaa kotiin.

– Töistä kotiin tullessani minun täytyy olla sama äiti, joka olin töihin lähtiessäni, Berry kuvailee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat