Halle Berry osaa korostaa parhaita puoliaan huikean taidokkaasti – katso kuvat!

Näyttelijä Halle Berry viihtyi tähdittämänsä Cloud Atlas -elokuvan ennakkonäytöksessä Saksassa upeassa sinisessä asussa, joka osoitti hänen taidokkuutensa pukeutujana. Berryä ei ole uskoa ikäisekseen.

46-vuotias Halle Berry ei ole vanhentunut vuosien aikana juurikaan. Viimeksi Berry bongattiin Saksasta ja hän osoitti pettämättömän tyylitajunsa olevan yksi hänen nuorekkuutensa salaisuuksista.

Berry on loistava esimerkki siitä, kuinka vuodesta toiseen voi onnistua näyttämään häikäisevän kauniilta, kun osaa korostaa vartalonsa parhaita puolia oikeanlaisilla asusteilla, oikeanmallisilla leningeillä ja nuorekkaalla kampauksella.

Leningin oikea malli on kaiken A ja O

Pukeutumisessa on aina erityisen tärkeää kiinnittää siihen huomiota, että oma asu korostaa juuri niitä vartalon parhaita puolia. Berry otti tämän huomioon myös Saksassa sonnustautumalla tummansiniseen leninkiin, joka korosti hänen hoikkaa uumaansa ja paljasti hänen sporttiset käsivartensa. Seksikkään lookin saavuttamiseksi ei Berryn esimerkin mukaisesti tarvitse todellakaan paljastaa sen kummemmin pintaa.

Kampaus nuorentaa huimasti

Kun löytää sen itselleen erityisen sopivan hiustyylin, saattaa siitä olla vuosien saatossa yllättävän vaikea luopua. Halle Berry on viihtynyt lyhyessä hiusmallissa vuosia, mutta yksi hänen nuorekkuutensa salaisuuksista on se, että hän uskaltaa rohkeasti kokeilla erilaisia kampauksia, eikä pysyttele aina tutuissa ja turvallisissa hiustyyleissä. Saksassa Berryn hiukset oli kammattu nuorekkaasti ja melko maskuliiniseen tyyliin, mutta silti upean naisellinen näyttelijätär näytti erityisen feminiiniseltä.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja