Halle Berry elää tyttärensä ehdoilla

Näyttelijä Halle Berry on paljastanut, että kaksivuotiaan Nahla-tyttären ansiosta tähti ei keskity enää vain uraansa. Tytär vaikuttaa myös Berryn seurustelukumppaneihin.

Oscar-voittaja Halle Berry, 44, sanoo, että elämän tärkeysjärjestykset ovat muuttuneet lapsen saannin jälkeen.

– Lapset muuttavat tärkeysjärjestystä, ja nyt minulla on suurempi tarkoitus olla olemassa. Rakastan elokuvien tekoa, mutta luopuisin siitä ollakseni tyttäreni kanssa, jos minun pitäisi, sillä hän on elämäni rakkaus. Hän on tehnyt minusta paremman ihmisen, koska kysyn itseltäni ensin 'Onko tämä parasta hänelle?' ennen kuin teen tai sanon jotain tai haluan tai en halua jotain, Berry sanoo.

– Kun saa lapsia, pääsee kokemaan asioita uudelleen. En ole koskaan nauranut yhtä lujaa tai tehnyt enemmän hassuja asioita, ja teen paljon, jotta saan hänet nauramaan. Hän on herättänyt lapsellisen puoleni.

Tällä hetkellä ranskalaisnäyttelijä Olivier Martinezia deittaileva Berry myöntää myös, että tytär on vaikuttanut myös hänen miesmakuunsa.

– Yksikään valinta, jonka nyt teen – ja se tarkoittaa myös sitä, kenen kanssa päätän viettää aikaa kumppanina – ei vaikuta pelkästään minuun enää, vaan kyse on hänen parhaastaan.

Tällä hetkellä se paras on seurustelua Martinezin kanssa, minkä onnellinen Berry mielellään myöntää.

– Olen vain tyttö, joka tapasi pojan. Tyttö piti pojasta, poika piti tytöstä, ja niin tapahtui.

– Olen halunnut tätä jo pitkään ja olen onnellisempi kuin aikoihin.

Kaksivuotias Nahla on tulos Berryn ja miesmalli Gabriel Aubryn suhteesta.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat