Mainos

Halla-aho jättää Facebookin

Perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Halla-aho aikoo poistua Facebookista vuodenvaihteessa. Hän perusteli maanantaina päätöstään muun muassa sillä, että Facebook on laskenut poliittisen journalismin tasoa.

Toimittajia ei Halla-ahon mielestä kiinnosta se, mitä poliitikot sanovat eduskunnassa tai blogeissaan, vaan se, mitä he sanovat Facebookissa tai Twitterissä.

– Jos (perussuomalainen) poliitikko sanoo Facebookissa "kakka", se on kymmenessä minuutissa jokaisen verkkomedian etusivulla ja Timo Soinin mielipidettä tiedustellaan. Jos poliitikko ei sano "kakka", uutisaiheeksi riittää se, että poliitikon avustaja sanoo "kakka" tai että joku sanoo hänen seinällään "kakka" tai että hänet on lupaa kysymättä liitetty johonkin sellaiseen ryhmään, jossa sanotaan "kakka", kansanedustaja kirjoitti omilla Facebook-sivuillaan.

Halla-ahon Facebookissa esittämistä sotilasjuntta Kreikkaan -kommenteista nousi aiemmin syksyllä metakka, jonka perusteella hänet erotettiin kahdeksi viikoksi perussuomalaisten eduskuntaryhmästä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.