Mainos

Halaukset hakusessa: Amerikassa etsitään hylättyjen vauvojen hoivaajia

Yhdysvalloissa etsitään nyt kipeästi uusia väliaikaisia hoitajia vastasyntyneille vauvoille. Olisiko sinusta tähän tehtävään?

Lapset ympäri maata tarvitsevat halauksia ja rakkautta, julistaa adoptiovirasto Spence-Chapin mainos. Adoptiovirastot ympäri Yhdysvaltoja etsivät nyt väliaikaisia hoitajia vastasyntyneille vauvoille, jotka odottavat pääsyä uuteen kotiinsa.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa huolenpitoa, kuten ruokkimista ja hoivaamista. Mainos haluaa kiinnittää ihmisten huomion tärkeään asiaan, sillä vapaaehtoisista hoitajista on tällä hetkellä huutava pula. 

Perhe-elämän kokeilu antaa paljon

Vastasyntyneet lapset tarvitsevat huolenpitoa ainoastaan ensimmäisten elinviikkojensa ajaksi, kunnes heidän adoptiohakemuksensa saadaan hyväksyttyä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Organisaatio korostaa, että tämä ei ole väylä adoptioon, mutta erinomainen tapa heille, jotka haluaisivat ehkä tulevaisuudessa adoptoida lapsen.

Muutaman päivän tai viikon kestävä perhe-elämän kokeilu antaa paljon niin vastasyntyneelle kuin väliaikaisille hoitajillekin. 

Hoitajan iällä tai sukupuolella ei ole merkitystä

Organisaation verkkosivuilta selviää, että ainoa kriteeri hoitajille on, että heillä tulee olla halu tarjota turvallinen ja rakastava ympäristö lapselle, kunnes he löytävät uuden kodin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hoitajien iällä, sukupuolella tai kansalaisuudella ei siis ole merkitystä, vaan kuka tahansa vakaan kasvuympäristön tarjoava henkilö kelpaa väliaikaiseksi hoitajaksi adoptiota odottaville vauvoille. 

Lähde: FoxNews

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.