Mainos

Halasi opettajaa - erotettiin lukiosta

Lukiolaispojan osoittama hellyyskohtaus oli liikaa atlantalaiselle lukiolle Yhdysvalloissa. Poika oli halannut naisopettajaansa, ja hänet erotettiin vuoden määräajaksi. Saman tien uhkaa mennä collegeura, valittaa pojan äiti.

Tapauksesta kertoo tv-kanava WGCL. Halauksen voimasta luonnehdinnat menevätkin sitten täysin ristiin: lukiopoika Sam McNairin kerrotaan myös suudelleen opettajaansa poskelle ja niskaan, minkä poika itse kiistää.

Vuoden määräaikaista erotusta perustellaan Gwinnettin lukion käyttäytymissäännöillä, joiden mukaan ylenmääräiset hellyydenosoitukset ovat kiellettyjä. Tv-aseman mukaan poikaa oli varoitettu jo aiemmin liiasta läheisyydestä, minkä senkin poika kiistää.

Opistoura vaarassa

Pojan äiti April McNair sanoo tv-haastattelussa, että hänen poikansa on lahjakas lacrossen pelaaja, jonka urheiluapurahaan perustuva jatkokoulutus on nyt vaarassa. Poika olisi ollut menossa ensi vuonna collegeen.

Gwinnettin lukio ei kerro erottamisesta muita yksityiskohtia kuin vain sen, että kurinpitotoimissa kuullaan useita osapuolia ja myös vanhat rangaistukset otetaan huomioon. Poikaa on rangaistu aiemmin muttei seksuaalisesta ahdistelusta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.