Mainos

Häkkiselle puuhataan patsasta

Häkkis Patsas -yhdistys haluaa Suomen formulasankarille patsaan Vantalle.

Formulasuurmies Mika Häkkiselle puuhataan patsasta Vantaalle. Asialla on vastaperustettu yhdistys Häkkis Patsas, joka piakkoin aloittaa varainkeruun patsaan pystyttämiseksi.

-Tunnetut suomalaiset kuvanveistäjät ovat jo ilmaisseet kiinnostuksensa, paljastaa yhdistyksen tiedottaja, viestintäkonsultti Erkki Berg, 55. Perustavassa kokouksessa hankkeen vetäjät saivat nähdä kuvanveistäjä Matti Peltokankaan ensimmäisen luonnoksen aiheesta. Siinä kansallissankari Mika istuu F1-kilpa-autossaan kipsiin valettuna.

Hanke on aivan alkutekijöissään, joten patsaan tulevaa sijaintia ei ole päätetty sen paremmin kuin hankkeen budjettiakaan. Häkkisen kotilähiössä Vantaan Martinlaaksossa on jo hänen mukaansa nimetty aukio.

Hankkeelle on tarkoitus löytää myös todella korkean tason suojelija. Kuka hän on, selviää myöhemmin, kertoo Berg arvoituksellisesti. Yhdistys on rekisteröitävä ennenkuin rahankeruu voidaan aloittaa. Suunnitteilla on myös patsaan pienoismallien kaupittelu. Alustavan aikataulun mukaan patsas nousisi Vantaalle vuoden 2002 aikana.

Häkkis Patsas -yhdistyksen puheenjohtaja on Esa Laaksonen ja varapuheenjohtaja Mikko Suopanki. (MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.