Hakkarainen naisten silikonirinnoista: Möllykät!

Julkkismiehet ovat surullisia niistä naisista, jotka ovat jääneet silikonirintojen ja turpeiden huulien järjettömään koukkuun.

Botox -ruiskeet ovat monelle naiselle pelkkä kauneusjippo, puhumattakaan silikonirinnoista. Julkkismiehiä hirvittää ja he toivovat, etteivät kaikki kauniit luomunaiset muutu tulevina vuosina ilmeettömiksi kuminukeiksi.

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen asuu turvallisesti Viitasaarella. Sinne eivät kaikenlaiset keinohapatukset ole vielä kulkeutuneet.

– Sellaiset liiaksi leikellyt kumiakat ovat kuin keinotekoisia kukkia, Hakkarainen runoilee.

– Meillä Viitasaarella on enempi navettapiian näköisiä naisia, mutta siellä etelässä on niitä silikonikotkotuksia ja etelään ne kuuluvatkin. Luomunaiset ovat parhaita, en minä muita tunnekaan. Silikonitissit ovat sellaisia möllyköitä, lieneekö niissä tuntoakaan? Voiko niillä edes imettää? Pitää ihan kysyä, kun en ole silikoneja nähnyt sen enempää kuin kumihuuliakaan.

Viihteen elävä legenda Ilkka "Danny" Lipsanen on armollisempi.

– Jos jollain naisella on kauneuteen liittyviä ongelmia, siihen on parempi puuttua kuin olla puuttumatta, mikäli operaatioihin on varallisuutta.Yhtenä päivänä minua tuli vastaan eräs tunnettu julkkisnainen ja voi hirveä minkä näköiseksi hän oli mennyt liiallisten kauneusleikkauksien takia, Dannya harmittaa.

– Rajanvetoa on vaikea tehdä, sillä osalle naisista kauneusleikkaukset ovat hyvä asia. Riippuu kuitenkin vähän siitä, millainen on lopputulos leikkauksen jälkeen. Kauniit ja rohkeat tv-sarjan kaunis tähti meni aivan pilalle, kun hän oli ottanut huuliinsa täydennystä. Minun oli vaikea katsoa enää koko tv-sarjaa, sillä huomioni kiinnittyi koko ajan naisnäyttelijän turpeisiin huuliin. Hän näytti lähinnä Donald Ducin serkkutytöltä.

(MTV3–KIKKA ISOVIITA)

Lue myös:

    Uusimmat