Hakkarainen laihdutuskuurille: Eduskunta lihottanut lähes 10 kiloa

Perussuomalaisten kohuedustaja Teuvo Hakkarainen haukkuu kovin sanoin turvonnutta olemustaan.

Hakkarainen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille, että hänelle on kertynyt sen verran lisäkiloja, että nyt miehen on yksinkertaisesti ryhdyttävä laihduttamaan.

– Nyt on pakko ruveta tekeen jotain, kun eivät enää housut pysy kiinni. Musta on tullut tällainen läski porsas, Teuvo kuvailee itseään.

Hakkarainen kertoo lihoneensa eduskuntauransa aikana huimasti, yli kahdeksan kiloa. Perussuomalaisten kohuedustaja valittiin ensikertalaisena eduskuntaan huhtikuussa 2011.

– Niinhän siinä sitten kävi, että kun viihtyy eduskunnan lihapatojen ääressä eikä paljon liiku, niin pakostakin sitä lihoo. Eihän mua kohta kukaan huoli, Teuvo tokaisee.

Joulun alla harva jaksaa kiinnittää erityisemmin huomiota syömisiinsä, mutta Hakkarainen aikoo ottaa itseään niskasta kiinni saman tien.

– Eihän tästä mitään tule, jos koko ajan vain siirtää ja siirtää laihduttamista. Kohta olen sellainen punkero, etten pääse enää mihinkään. Karppaamaan en ryhdy, mutta pitää nyt ainakin aluksi ruveta liikkumaan enemmän, Teuvo suunnittelee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat