Mainos

Hajonnut oopperakatsomo korjattu Kokkolassa

Figaron häät -oopperan meren rantaan rakennetun proomukatsomon huomattiin olevan kallellaan eilisen esityksen jälkeen. Kallistumisen aiheutti reikä, jonka kautta proomu oli hörpännyt sisäänsä vettä.

Kokkolassa meren rannalle rakennettu oopperakatsomo romahti osin veteen. Proomukatsomon kallistuman aiheuttanut vuoto on nyt korjattu.

Figaron häät -oopperan proomukatsomon havaittiin olevan kallellaan eilisen esityksen jälkeen. Kallistumisen syy oli proomussa oleva reikä, jonka kautta proomu oli hörpännyt sisäänsä vettä.

Eilisen esityksen yleisölle ei aiheutunut tilanteesta vaaraa.

Esityksiä ei peruta

Tilanne aiheuttaa ongelmia Kokkolan oopperalle, jonka viimekesäinen yleisösuosikki Figaron häät sai uusintaensi-iltansa toissapäivänä. Ooppera kuitenkin vakuuttaa, että yhtään esitystä ei peruta, vaan loput näytökset esitetään yleisölle tarvittaessa vaikkapa veneistä.

Vastuukysymysten selvittely asiassa on alkanut, sillä pahimmillaan tilanteesta voi koitua oopperalle runsaasti lipputulojen menetyksiä. Proomukatsomo on vuokrattu alan yritykseltä.

Kokkolassa on satanut rankasti viime päivinä, ja muun muassa jätevesiä ajautui mereen ja uimarantoja laitettiin käyttökieltoon. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tietoa, liittyvätkö sateet katsomon hajoamiseen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.