Mainos

Haiti-apujärjestö oli pedofiilirinki

Saksassa on paljastunut pedofiilirinki joka toimi Haiti-apujärjestön suojassa.

"Promote Africa" -järjestön johtaja ja perustaja, saksalainen Johan E. ja toiminnanjohtaja, ruotsalainen John B. on pidätetty Münchenissä, kun he yrittivät salakuljettaa 11-vuotiaan pojan Haitista Saksaan. 57-vuotiaan johtajan kumppanina toimi 26-vuotias brasilialainen joka väitti olevansa haitilaispojan isä.

Pidätykset tapahtuivat jo helmikuussa, mutta poliisi kertoi asiasta vasta nyt, pidätettyään vielä kolmannen epäillyn, 67-vuotiaan ruotsalaismiehen, viime keskiviikkona. Baijerin poliisi sanoo, ettei useampien lasten salakuljetusta maahan voi sulkea pois.

Kolmikko on pidätettynä Berliinissä.

Lastenkoti Haitissa

Poliisin mukaan saksalainen piti Haitissa lastenkotia ja häntä epäillään useiden lasten hyväksikäytöstä siellä vuosien ajan. Poliisi sanoo, että hyväksikäyttötapauksia voi olla liki kymmenen vuoden ajalta.

Haitilaislasten kohtalo on ollut otsikoissa aiemminkin: vuosi sitten tammikuussa Yhdysvalloissa paljastui tapaus jossa kymmenen baptistiuskovaista yritti salakuljettaa yli kolmeakymmentä haitilaislasta naapurimaahan Dominikaaniseen tasavaltaan maanjäristyksen jälkeisistä surkeista oloista. Amerikkalaiset sanoivat toimivansa uskonnollisen vakaumuksensa mukaan.

Haitin viranomaiset ovat epäilleet, että maanjäristyksen orvoiksi tekemiä lapsia on myös kaupattu ulkomaille lapsiorjiksi, seksibisnekseen ja elinkauppaan.

(MTV3 - DEZDF - Berliner Morgenpost- CNN)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.